укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Частина 1
Вид документа:
Електронний документ
Рiк видання:
2015
Мiсце видання:
Миколаїв
Видавництво:
МНАУ
Авторський знак:
Т38
Мова:
Українська
Обсяг:
95 с.
Шифр:
36.91
УДК:
631.563:633.07
ББК:
36.91
Електронна версія документа в локальній мережі.
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
метод. реком. до виконання лаб. занять студ. денної та заочної форм навч. напряму підготовки 6.090101 "Агрономія"
Відомості про відповідальність
:
уклад. І. Д. Дудяк
Електронний ресурс
Вид та обсяг ресурсу
:
Електрон. текст. дані
Примітки
Загальні зауваження
:
Копія друк. вид.
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.91 Переробка та зберігання плодів та овочів
Ключові слова/ З/ Зб/ зберігання, хранение
БД Наукові праці МНАУ/ Агрономічний факультет
Ключові слова/ З/ Зб/ зберігання, хранение/ зберігання зерна, хранение зерна
БД Наукові праці МНАУ/ Агрономічний факультет/ Кафедра виноградарства та плодоовочівництва
Ключові слова/ З/ Зе/ зер.../ зерно, зерно
БД Наукові праці МНАУ/ Агрономічний факультет/ Кафедра виноградарства та плодоовочівництва/ Дудяк І.Д.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 631/635 Управління сільським господарством. Агрономія. Садівництво/ 633/635 Рослинництво в цілому. Рільництво. Садівництво/ 633 Польовi сiльськогосподарськi культури та їх виробництво
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.7 Зберігання та переробка зерна. Борошномельне і круп'яне виробництво. Виробництво харчових продуктів із зерна
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 631/635 Управління сільським господарством. Агрономія. Садівництво/ 631Загальна характеристика сiльського господарства/ 631.5 Сiльськогосподарськi роботи. Агротехніка/ 631.56 Підготовка продукції. Обробка одержаного урожаю/ 631.563 Приготування та зберігання продукції
БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Електронні версії видань МНАУ/ Методичний посібник (рекомендації та вказівки)
Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія переробки і зберігання продукції рослинництва, технология перероботки и сохранения продукции растениеводства
Ключові слова/ В/ Ви/ виз.../ визначення, определение/ визначення якості, определение качества
БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Видання для лабораторних занять
Ключові слова/ В/ Ви/ виз.../ визначення, определение/ визначення чистоти насіння, определение чистоты семян
Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія зберігання, технология хранения/ технологія зберігання зерна, технология хранения зерна
Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія зберігання, технология хранения
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції рослинництва
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції рослинництва/ Переробка зерна
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'