укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Быков В. П.
Изменения мяса рыбы при холодильной обработке
Вид документа:
Книга
Рiк видання:
1987
Мiсце видання:
М.
Видавництво:
Агропромиздат
Автор:
Быков В. П.
Авторський знак:
Б95
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
221 с.
Шифр:
36.92
УДК:
664.95
ББК:
36.92
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
автолитические и бактериальные процессы
Загальна інформація
Ціна
:
1,50 грн
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
Ключові слова/ Р/ Ри/ риб.../ риба, рыба
Ключові слова/ Д/ До/ дос.../ дослідження, исследования
Ключові слова/ З/ За/ зам.../ заморожування, замораживание
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.8/.9 Виробництво консервiв/ 664.9 Консервування продуктів твариннного походження/ 664.95 Консервуваня риби. Консервні рибопродукти
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва
Ключові слова/ Х/ Хо/ холодильна обробка, холодильная обработка
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Примірники
Місце збереження
Інвентарний номер
Номер
Кількість
Видано
Чз
91035
1
0
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'