Білай Д.В.
Різні види меду та їхні корисні властивості
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Білай Д.В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 19-21.
Шифр: 36.84 УДК: 638.162 ББК: 36.847
Є складовою частиною документа: Пасіка
| Назва головного документа: | Пасіка |
| Дата видання головного документа: | 2015 |
| Номер частини головного документа: | № 10 |
Теми документа- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, quality/ якість меду, качество меда
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 638 Утримання, розведення комах та інших членистоногих/ 638.1 Бджільництво. Утримання бджіл/ 638.16 Мед/ 638.162 Склад, властивості та якість меду
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.84 Цукрове виробництво. Крохмально-паточне виробництво. Кондитерське виробництво/ 36.847 Мед та його переробка
- Ключові слова/ З/ За/ зак.../ закрісталізований мед, закристализированный мед
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції рослинництва
- Ключові слова/ С/ Со/ сор.../ сорти, varieties/ сорти меду, сорта меда
- Ключові слова/ С/ Со/ сон.../ соняшник, sunflower/ соняшниковий мед, подсолнечный мед
- Ключові слова/ В/ Вл/ властивості, свойства/ властивості меду, свойства меда
|