Мазур Г.
Сертификация по системам менеджмента качества (ISO 9001), безопасности пищевых продуктов (ISO 22000), безопасности кормом (GMP+) - какую выбрать?
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Мазур Г. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 35-36.
Шифр: 30ц УДК: 006.063:663/664 ББК: 30ц+36
Є складовою частиною документа: Сучасне птахівництво
| Назва головного документа: | Сучасне птахівництво |
| Дата видання головного документа: | 2015 |
| Номер частини головного документа: | № 7-8 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 30 Техніка і технічні науки в цілому/ 30ц Стандартизація, нормалізація, визначення технічних умов. Метрологія,сертифікація
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість продукції, качество продукции
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість та безпека харчових продуктів, качество и безопасность пищевых продуктов
- Ключові слова/ М/ Ме/ мен.../ менеджмент, мененджмент/ менеджмент якості, менеджмент качества
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека кормів, безопасность кормов
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу/ 006.06 Методи впровадження стандартів/ 006.063 Сертифікація і маркування продукції для підтвердження відповідності стандартам
- Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ система, система/ система менеджменту, система менеджмента
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека харчової продукції, безопастность пищевой продукции
- Ключові слова/ С/ Се/ сер.../ сертифікація, сертификация/ сертифікація продукції та послуг, сертификация продукции и услуг
|