Продовольча індустрія АПК
Вид документа: Номер журналу
Рiк видання: 2015
Мова: Українська Обсяг: 43 с.
Шифр: 65.32 УДК: 338.43 ББК: 65.32-4
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
- Голембовська Н., Саленко Т., Лебська Т. Використання рослинної сировини у складі пресервів з прісноводних риб. - С. 26-29.
- Ткаченко Н., Українцева Ю., Некрасов П. Гомогенізація комбінованих вершків у технології білкових паст для дитячого харчування. - С. 21-25.
- Прісс О., Кулик А. Дихання зелені петрушки під час зберігання. - С. 35-39.
- Авдієнко С., Слободян О., Матиящук О. Попередження аварійних ситуацій на молокопереробних заводах. - С. 13-15.
- Ткаченко Н., Окуневська С., Назаренко Ю. Співвідношення монокультур B. animalis Bb-12із змішаними культурами лактобактерій у ферментованих молокопродуктах для людей із серцево-судинними захворюваннями. - С. 30-34.
- Баль-Прилипко Л., Леонова Б., Старкова, Машенцева Н. Ссовременные тенденции применения стартовых культур в мясной промышленности. - С. 4-8.
Теми документа
|