укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Молочное дело
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2006
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
Корсар
Мова:
Російська
Обсяг:
66 с
Шифр:
36.95
УДК:
637.1
ББК:
36.95
Є складовою частиною документа:
Молочное дело
Складові частини документа:
Аналіз Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини" (6 вересня 2005 року, № 2809-IV)
. - С. 38-39.
Шульга Н.М. Заквашувальні культури для виробництва твердих сичужних сирів
. - С. 26-28.
Кирьянова А.А., Корецкая И.Л. Использование гидроколлоидов в молочном производстве
. - С. 44-45.
Харитонов В.Д. Лактулоза: новые перспективы молочной промышленности
. - С. 34-35.
Заславский А.И. О теплоизоляции охлаждаемых помещений
. - С. 22-23.
Рынок молока и молочных продуктов Украины
. - С. 12-20.
Бовкун А.А. Сырье для производства плавленных сыров
. - С. 46-47.
Дворников В.М. Технология сохранения жидких форм пробиотиков
. - С. 36-37.
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Виробничо-практичний, рекламний журнал
Номер частини
:
№ 2
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'