укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Набоков Д.О., Гревцева Н.В.
Обгрунтування використання кріоподрібнених пюре з овочевої сировини в технології макаронних виробів з підвищеним вмістом каротиноїдів
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Набоков Д.О., Гревцева Н.В.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 28-33.
Шифр:
36.8
УДК:
664.69
ББК:
36.839
Є складовою частиною документа:
Зернові продукти і комбікорми
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Зернові продукти і комбікорми
Дата видання головного документа
:
2015
Номер частини головного документа
:
№ 3
Теми документа
Ключові слова/ М/ Ма/ мак/ макаронні вироби, макаронные изделия
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.69 Макаронні вироби. Зернові харчові продукти
Ключові слова/ К/ Ка/ кар.../ каротин, каротин/ каротиноїди, каротиноиды
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції рослинництва
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.83 Хлібопекарське виробництво/ 36.839 Макаронне виробництво
Ключові слова/ К/ Кр/ крі.../ кріопаста овочева, криопаста овощная
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'