головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Баль-Прилипко Л.В.
Можливість зниження вмісту нітриту натрію у варених ковбасах при застосуванні біотехнологічних прийомів

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Баль-Прилипко Л.В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 24-27
Шифр: 36.92 УДК: 637.523 ББК: 36.927
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Мясной бизнес
 Дата видання головного документа:2015
 Номер частини головного документа:№ 10
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'