Романюк А.
Индивидуальная техника для убоя и разделки свиней и КРС
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Романюк А. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 45.
Шифр: 36.8 УДК: 636.033:637.513.18 ББК: 36.812+36.920.1
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2015 |
| Номер частини головного документа: | № 10 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.920.1 Забій тварин і первинна обробка м'ясних туш
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.81 Основні процеси і апарати харчових виробництв/ 36.812 Механічні та гідромеханічні процеси (подрібнення, сортирування, розділення, сепарація та ін)
- Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забій, убой/ забій тварин, убой животных
- Ключові слова/ У/ Ус/ устаткування, оборудование/ устаткування для розбирання туші, оборудование для разделки туш
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.51 Свіже м'ясо. Замінники м'яса/ 637.513 Забій, первинна переробка та пакування м'яса (технологія та устаткування)
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.03 Тварини, яких розводять або утримують для одержання харчової або інших видів продукції (продуктивність). Сільсько/ 636.033 Тварини, яких утримують на забій, для одержання м'яса та сала. Тварини м'ясної породи. Відгодована худоба. Вихід
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Процеси і апарати харчових виробництв
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|