укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Баль-Прилипко Л.В., Сокирко О.П.
Удосконалення методу очищення стічних вод м'ясопереробного підприємства
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Баль-Прилипко Л.В., Сокирко О.П.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 41-44.
Шифр:
36.92
УДК:
637.5:628.515
ББК:
36.92+38.761.204
Є складовою частиною документа:
Стандартизація. Сертифікація. Якість
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Стандартизація. Сертифікація. Якість
Дата видання головного документа
:
2015
Номер частини головного документа
:
№ 4
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
Ключові слова/ О/ Оч/ очищення, очистка/ очищення стічних вод, очистка сточных вод
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 38 Будівництво/ 38.76 Санітарно-технічне будівництво/ 38.761 Водопостачання і каналізація/ 38.761.2 Каналізіція/ 38.761.204 Очистка стічних вод
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 62 Машинобудування. Загальні відомості про технологію/ 628 Громадське санітарно-технічне обладнання. Вода. Санітарні заходи. Освітлювальна техніка/ 628.5 Захист від виробничого та інших видів шкідливого впливу/ 628.51 Захист від шкідливого виробничого вливу різних видів/ 628.515 Захист води від забруднення
Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забруднення, загрязнение/ забруднення стічних вод, загрязнение сточных вод
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясопереробні підприємства, мясоперерабатывающие предприятия
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'