укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продовольча індустрія АПК
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2015
Мова:
Українська
Обсяг:
48 с.
Шифр:
65.32
УДК:
338.43
ББК:
65.32-4
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
Мінорова А. Біологічна цінність сухих концентратів сироваткових білків
. - С. 25-28.
Баль-Прилипко Л. Біотехнологічні прийоми виготовлення м'ясних продуктів
. - С. 16-21.
Прісс О., Жукова В., Бандура І. Мікробіологічні хвороби плодових під час зберігання
. - С. 35-38.
Шарахматова Т., Танасова Г. Розвиток галузі морозива в Україні
. - С. 7-9.
Крижова Ю., Баль-Прилипко Л. Розробка продуктів оздоровчо-профілактичного призначення
. - С. 39-48.
Онул К. Що зміниться з новим законом про харчову безпеку?
. - С. 33-34.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 5
Теми документа
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.32 Економіка сільського господарства/ 65.32-4 Економіка АПК
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва
БД Періодика/ Журнали/ Журнали вітчизняні
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'