укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Антоненко А.В.
Борошно з пророщеного зерна вівсв як основа для борошняних кондитерських виробів
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Антоненко А.В.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 60-62.
Шифр:
36.83
УДК:
664.68:664.78
ББК:
36.83
Є складовою частиною документа:
Хранение и переработка зерна
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Хранение и переработка зерна
Дата видання головного документа
:
2015
Номер частини головного документа
:
№ 10
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.83 Хлібопекарське виробництво
Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошняні вироби, мучные изделия
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.68 Борошняні кондитерські вироби. Виробницво і обробка. Бісквіти. Печиво. Вафлі. Тістечка. Торти. Пудинги
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.7 Зберігання та переробка зерна. Борошномельне і круп'яне виробництво. Виробництво харчових продуктів із зерна/ 664.78 Технологія переробки окремих видів зерна, крім пшениці й жита
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість зерноборошняних продуктів, качество зерномучных продуктов
Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошно, мука/ борошно з пророщеного зерна вівса, мука из пророщенного зерна овса
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'