укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Баль-Прилипко Л.
Біотехнологічні прийоми виготовлення м'ясних продуктів
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Баль-Прилипко Л.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 16-21.
Шифр:
36.92
УДК:
637.524
ББК:
36.927
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання головного документа
:
2015
Номер частини головного документа
:
№ 5
Теми документа
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні продукти, мясные продукты
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'ясних продуктів, производство мясных продуктов
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.927 Виробництво ковбас
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'ясних продуктів, качество мясных продуктов
Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы/ ковбаси варені, колбасы вареные
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.524 Види ковбасної продукції
Ключові слова/ Б/ Бі/ біо.../ біотех.../ біотехнологічні методи, биотехнологические методы
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'