Боднарчук Л.І., Тихонова Т.М.
Стандартизація продуктів бджільництва
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Боднарчук Л.І., Тихонова Т.М. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 20-22.
Шифр: 36.84 УДК: 006.034:638.16/.17 ББК: 36.847+30ц
Є складовою частиною документа: Пасіка
| Назва головного документа: | Пасіка |
| Дата видання головного документа: | 2016 |
| Номер частини головного документа: | № 1 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 30 Техніка і технічні науки в цілому/ 30ц Стандартизація, нормалізація, визначення технічних умов. Метрологія,сертифікація
- Ключові слова/ М/ Ме/ мед.../ мед, мед
- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукти, продукты/ продукти бджільництва, продукты пчеловодства
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 638 Утримання, розведення комах та інших членистоногих/ 638.1 Бджільництво. Утримання бджіл/ 638.17 Бджолиний віск та інша продукція медоносних бджіл
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу/ 006.03 Стандартизація відповідно до сфери компетенції органів і служб стандартизації/ 006.034 Національні стандарти. Державні стандарти
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 638 Утримання, розведення комах та інших членистоногих/ 638.1 Бджільництво. Утримання бджіл/ 638.16 Мед
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.84 Цукрове виробництво. Крохмально-паточне виробництво. Кондитерське виробництво/ 36.847 Мед та його переробка
- Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забрус, забрус
- Ключові слова/ Д/ Ді/ діа.../ діастаза, диастаза
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандартизація, стандартизация/ стандартизація продуктів бджільництва, стандартизация продуктов пчеловодства
|