Фидря М.
Дослідження фізико-хімічних показників м'яса свиней різного рівня стресрезистентності
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Фидря М. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 20-22.
Шифр: 46.5 УДК: 636.4.083 ББК: 46.5-4
Є складовою частиною документа: Тваринництво України
| Назва головного документа: | Тваринництво України |
| Дата видання головного документа: | 2015 |
| Номер частини головного документа: | № 11 |
Теми документа- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 46 Спеціальне (приватне) тваринництво/ 46.5 Свинарство/ 46.5-4 Годівля та утримання свиней
- Ключові слова/ У/ Ут/ утримання тварин, содержание животных/ утримання свиней, содержание свиней
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясо свиней, мясо свиней
- Ключові слова/ С/ Ст/ стр.../ стрес, стресс/ стреси у свиней, стрессы у свиней
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.4 Свинi
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.08 Загальні питання виведення, розведення, вирощування/ 636.083 Догляд за тваринами, загальні питання
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'яса, качество мяса/ якість м'яса свиней, качество мяса свиней
- Ключові слова/ Ф/ Фі/ Фіз/ фізико-хімічні показники, физико-химические показатели
|