головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Чи всі інгредієнти важливі й корисні?

Вид документа: Стаття періодики
Мова: Українська Обсяг: С. 28-29.
Шифр: 36 ББК: 36
Аннотацiя:Про використання при виробництві харчових продуктів різних добавок - ароматизаторів, барвників, розпушувачів.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Харчова і переробна промисловість
 Дата видання головного документа:2006
 Номер частини головного документа:№ 3
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'