укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продукты® & ингредиенты
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2016
Мова:
Російська
Обсяг:
54 с.
Шифр:
36
УДК:
664
ББК:
36
Є складовою частиною документа:
Продукты®&ингредиенты
Складові частини документа:
Добронравова Н. БТН - мифы и реалии
. - С. 42-44.
Ющенко Н.М., Радзієвська І.Г., Білоцерківець О.М., Романова С.О., Белемець Т.О. Використання купажів натуральних рослинних олій у технології продуктів молоковмісних сирних
. - С. 33-35.
Пашова Н.В., Волощук Г.І. Основні способи виробництва заварних сортів хліба
. - С. 27-29.
Хмарская Н. Патока
. - С. 16.
Оболкина В.И., Букшина Л.С., Яворська Л.Н. Слоеное печенье с пикантным вкусом
. - С. 22-24.
Тренды мирового пищевого рынка: лидирует "чистая этикетка"
. - С. 12-13.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 1-2
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
Ключові слова/ І/ Ін/ інг.../ інгредієнти, ингредиенты
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукти, продукты
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'