головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Хмарская Н.
Применение разрыхлителей и ферментов при производстве мучных кондитерских изделий

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Хмарская Н. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 24-26.
Шифр: 36.8 УДК: 664.68 ББК: 36.86
Є складовою частиною документа: Хлебный и кондитерский бизнес
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Хлебный и кондитерский бизнес
 Дата видання головного документа:2016
 Номер частини головного документа:№ 1
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'