укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Кучерук З.І., Чорнобай Я.Ю.
Використання борошна проса в технологіях дієтичних хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Кучерук З.І., Чорнобай Я.Ю.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 27-29.
Шифр:
36.8
УДК:
664.68
ББК:
36.83+36.865
Є складовою частиною документа:
Хлебный и кондитерский бизнес
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Хлебный и кондитерский бизнес
Дата видання головного документа
:
2016
Номер частини головного документа
:
№ 1
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.83 Хлібопекарське виробництво
Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ кондитерське виробництво, кондитерское производство
Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібобулочні вироби, хлебобулочные изделия
Ключові слова/ Д/ Ді/ діє.../ дієтичні продукти, диетические продукты
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.68 Борошняні кондитерські вироби. Виробницво і обробка. Бісквіти. Печиво. Вафлі. Тістечка. Торти. Пудинги
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби
Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошняні вироби, мучные изделия/ борошняні кондитерські вироби, мучные кондитерские изделия
Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошно, мука/ борошно з проса, пшенная мука
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.86 Кондитерське виробництво/ 36.865 Борошняні кондитерські вироби
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'