укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Отменное качество за счет мягкого обогрева на термомасляных печах от MIWE
Вид документа:
Стаття періодики
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 32.
Шифр:
36.8
УДК:
664.6
ББК:
36.83
Аннотацiя:
Ярусная хлебопекарная печь с технологией термомасляного обогрева.
Є складовою частиною документа:
Хлебный и кондитерский бизнес
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Хлебный и кондитерский бизнес
Дата видання головного документа
:
2016
Номер частини головного документа
:
№ 1
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.83 Хлібопекарське виробництво
Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібопекарське виробництво, хлебопекарное производство
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби
Ключові слова/ П/ Пі/ пічі хлібопекарські, печи хлебопекарные
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'