укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Жигунов Д.А.
Исследование технологических и биохимических показателей качества муки из различных зерновых культур
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Жигунов Д.А.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 19-24.
Шифр:
36.82
УДК:
664.641.1
ББК:
36.822
Є складовою частиною документа:
Зернові продукти і комбікорми
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Зернові продукти і комбікорми
Дата видання головного документа
:
2015
Номер частини головного документа
:
№ 4
Теми документа
Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошно, мука
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.82 Борошномельне і круп'яне виробництво./ 36.822 Борошномельне виробництво
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість борошна, качество муки
Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологічні.../ технологічні показники , технологические показатели
Ключові слова/ Б/ Бі/ біо.../ біохім.../ біохімічні показники крові, биохимические показатели крови
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.641 Борошно грубого і тонгого помолу/ 664.641.1 Борошно з зернових культур
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'