укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продовольча індустрія АПК
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2015
Мова:
Українська
Обсяг:
48 с.
Шифр:
65.32
УДК:
338.43
ББК:
65.32-4
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
Очколяс О. Біологічна цінність вершкового масла збагаченого водоростями
. - С. 45-47.
Баль-Прилипко Л., Леонова Б. Вдосконалення технології натуральних напівфабрикатів у маринаді
. - С. 15-18.
Паска М., Маслійчук О. Люпинове борошно - високобілковий збагачувач харчових продуктів
. - С. 37-40.
Ланженко Л., Ткаченко Н. Медико-біологічні дослідження твердого сиру з пробіотичними властивостями
. - С. 21-25.
Сухенко В., Сухенко Ю., Муштрук М. Особливості захисту деталей харчового обладнання від корозії
. - С. 19-20.
Ткаченко Н., Скрипніченко Д. Параметри визрівання білкової маси у технології м'яких пробіотичних сирів
. - С. 10-15.
Крижова Ю., Баль-Прилипко Л. Розробка продуктів оздоровчо-профілактичного призначення
. - С. 29-36.
Толок Г. Шляхи впровадження системи НАССР: українські реалії
. - С. 4-6.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 6
Теми документа
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.32 Економіка сільського господарства/ 65.32-4 Економіка АПК
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва
БД Періодика/ Журнали/ Журнали вітчизняні
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'