головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Паска М., Маслійчук О.
Люпинове борошно - високобілковий збагачувач харчових продуктів

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Паска М., Маслійчук О. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 37-40.
Шифр: 36.82 УДК: 664.78 ББК: 36.822
Аннотацiя:Рецептурний склад окостів курячих фаршированих шляхом використання розторопші плямистої у вигляді шроту, відвару та олії.
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Продовольча індустрія АПК
 Дата видання головного документа:2015
 Номер частини головного документа:№ 6
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'