укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продукты® & ингредиенты
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2016
Мова:
Російська
Обсяг:
46 с.
Шифр:
36
УДК:
664
ББК:
36
Є складовою частиною документа:
Продукты®&ингредиенты
Складові частини документа:
Дорошенко Е. Выделение влаги при использовании вакуумной упаковки
. - С. 38-39.
Селюк Л. Применение молочной сыворотки в ускоренных способах приготовления теста
. - С. 26.
Хмарская Н. Применение разрыхлителей и ферментов при производстве мучных кондитерских изделий
. - С. 14-15.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 3
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
Ключові слова/ І/ Ін/ інг.../ інгредієнти, ингредиенты
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукти, продукты
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'