Литовченко О.М., Яценко С.І.
Цілющі вина і соки з горобини. Вплив способів первинної обробки плодів горобини звичайної на вихід соку з них
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Литовченко О.М., Яценко С.І. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 26-28.
Шифр: 36.87 УДК: 663.81 ББК: 36.87
Є складовою частиною документа: Сад, виноград і вино України
| Назва головного документа: | Сад, виноград і вино України |
| Дата видання головного документа: | 2015 |
| Номер частини головного документа: | № 5-8 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.87 Бродильне виробництво. Виробництво безалкогольних напоїв
- Ключові слова/ Г/ Го/ гор.../ горобина, рябина
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.6/.8 Вода для напоїв, та iнших промислових призначень. Мiнеральнi води. Лiкувальнi води. Морозиво/ 663.8 Основні інгредієнти для купажуваня напоїв. Фруктові та овочеві соки. Сиропи. Лікери. Безалкогольні напої/ 663.81 Фруктові соки. Овочеві соки. Сиропи для безалкогольних напоїв
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво соків, производство соков
- Ключові слова/ П/ Пл/ пло.../ плодові, плодовые/ плодові соки, плодовые соки
- Ключові слова/ Ф/ Фу/ функціональні напої, функциональные напитки
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безалкогольні напої, безалкогольные напитки
|