укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Рутковський К.
Зберігання черешні
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Рутковський К.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 92-95.
Шифр:
42.35
УДК:
634.23:66.045.5
ББК:
42.356.1+36.813.7
Є складовою частиною документа:
Садівництво по-українські
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Садівництво по-українські
Дата видання головного документа
:
2016
Номер частини головного документа
:
№ 1
Теми документа
ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 42 Спеціальне рослинництво/ 42.3 Садівництво та овочівництво/ 42.35 Плодівництво. Ягідництво/ 42.356 Кісточкові плодові/ 42.356.1 Вишня і черешня
Ключові слова/ О/ Ох/ охолодження, охлаждение
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.81 Основні процеси і апарати харчових виробництв/ 36.813 Теплові процеси/ 36.813.7 Охолоджування. Холодильна технологія харчових продуктів
Ключові слова/ Ч/ Че/ черешня, черешня
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 631/635 Управління сільським господарством. Агрономія. Садівництво/ 633/635 Рослинництво в цілому. Рільництво. Садівництво/ 634 Загальнi вiдомостi про садiвництво/ 634.2 Кісточкові плоди в цілому/ 634.23 Вишня. Prunus L. spp.
Ключові слова/ З/ Зб/ зберігання, хранение/ зберігання плодів, хранение плодов
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 66.0 Хiмiчнi технологiї/ 66.045.5 Охолодження і заморожування.
Ключові слова/ С/ Сп/ спе.../ спеціальне пакування, специальная упаковка
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Процеси і апарати харчових виробництв
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'