Дорошенко Е.
Выделение влаги при использовании вакуумной упаковки
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Дорошенко Е. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 38-39.
Шифр: 36.92 УДК: 637.525 ББК: 36.926
Є складовою частиною документа: Продукты® & ингредиенты
| Назва головного документа: | Продукты® & ингредиенты |
| Дата видання головного документа: | 2016 |
| Номер частини головного документа: | № 3 |
Теми документа- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні продукти, мясные продукты
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'ясних продуктів, производство мясных продуктов
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.926 Виробництво м'ясних копченостей
- Ключові слова/ П/ Па/ пак.../ пакування, упаковка/ пакування продуктів харчування, упаковка пищевых продуктов
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.525 Консервовані, сушені, копчені види м'ясопродуктів (за вийнятком ковбасних виробів)
- Ключові слова/ В/ Ва/ вак.../ вакуумна обробка м'яса, вакуумная обработка мяса
- Ключові слова/ Ш/ Шп/ шприцювання, шприцевание
- Ключові слова/ Д/ Де/ дел.../ делікатесні м'ясні продукти, деликатесные мясные продукты
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|