Мостовая И.
Причины образования нежелательного плесневого налета на поверхности батонов колбасы
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Мостовая И. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 28-30.
Шифр: 36.92 УДК: 637.523 ББК: 36.927
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2016 |
| Номер частини головного документа: | № 3 |
Теми документа- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбасні вироби, колбасные изделия
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.927 Виробництво ковбас
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість ковбас, качество колбас
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясна сировина, мясное сырье
- Ключові слова/ П/ Пл/ плі.../ пліснява, плесень
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.523 Виробництво ковбас
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбасні оболонки, колбасные оболочки
- Ключові слова/ З/ Зб/ зберігання, хранение/ зберігання ковбас, хранение колбас
- Ключові слова/ Д/ Де/ деф.../ дефекти ковбас, дефекты колбас
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|