укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Дорошенко Є.
Пліснявіння хліба як технологічна проблема
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Дорошенко Є.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 31-32.
Шифр:
36.83
УДК:
664.664
ББК:
36.83
Є складовою частиною документа:
Хлебный и кондитерский бизнес
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Хлебный и кондитерский бизнес
Дата видання головного документа
:
2016
Номер частини головного документа
:
№ 2
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.83 Хлібопекарське виробництво
Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб
Ключові слова/ П/ Пл/ плі.../ пліснява, плесень
Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія хліба, технология хлеба
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.66 Пекарська продукція в цілому. Хліб і хлібобулочні вироби/ 664.664 Хлібопродукція, що потребує спеціальної технології виготовлення або рецептури
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво хліба, производство хлеба
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, quality/ якість хліба, качество хлеба
Ключові слова/ З/ Зб/ зберігання, storage/ зберігання хлібопродуктів, хранение хлебопродуктов
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'