Стріха Л. О., Назаренко І.В.
Технологія виробництва м'яса і м'ясних продуктів
Вид документа: Підручник
Рiк видання: 2011 Мiсце видання: Миколаїв Видавництво: МДАУ
Автор: Стріха Л. О., Назаренко І.В. Авторський знак: С85 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 122 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.5(043) ББК: 36.92
| Додаткові відомості щодо назви: | лекції |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ Т/ Тв/ тваринництво, животноводство
- Ключові слова/ С/ Сі/ сіл.../ сіль.../ сільськогосподарські.../ сільськогосподарські тварини, сельскохозяйственные животные
- Ключові слова/ Т/ Тв/ тваринництво, животноводство/ тваринництво України, животноводство Украины
- Ключові слова/ К/ Ко/ кор.../ корм, корм
- Ключові слова/ С/ Се/ сел.../ селекційно-племінна робота, селекционно-племенная работа
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва/ Стріха Л.О.
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
- Ключові слова/ С/ Се/ сел.../ селекційно-генетичні дослідження, селекционно-генетические исследования
- Ключові слова/ С/ Се/ сел.../ селекційні показники, селекционные показатели
- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукти, продукты/ продуктивність, продуктивность/ продуктивність тварин, продуктивность животных/ продуктивність корів, продуктивность коров
- Ключові слова/ Г/ Го/ гом.../ гомогені кормові суспензії, гомогенные кормовые суспензии
- БД(П) Електронна бібліотека авторефератів дисертацій (МНАУ)/ 2009
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
А |
150630 |
|
1 |
0 |
А |
151331 |
|
1 |
0 |
|