Назаренко В.О., Кайнаш А.П.
Формування якості товарів. Ч. 2
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2013 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦУЛ
Автор: Назаренко В.О., Кайнаш А.П. Авторський знак: Н19 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 296 с.
Шифр: 30ц УДК: 006.83:330.123.4(075.8) ББК: 30ц
Електронна версія документа в локальній мережі.
| Додаткові відомості щодо назви: | навч. посіб. |
| Вид та обсяг ресурсу: | Електрон. текст. дані |
| Загальні зауваження: | Копія друк. вид. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 30 Техніка і технічні науки в цілому/ 30ц Стандартизація, нормалізація, визначення технічних умов. Метрологія,сертифікація
- Ключові слова/ О/ Ол/ олія, масло
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандартизація, стандартизация
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість молока, качество молока
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво молока, производство молока
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість товару, качество товара
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва ковбас, технология производства колбас
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'яса, производство мяса
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва м'ясних продуктів, технология производства мясных продуктов
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво вершкового масла, производство сливочного масла
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво молочних продуктів, производство молочных продуктов
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'ясних продуктів, производство мясных продуктов
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва морозива, технология производства мороженого
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість сирів, качество сыров
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість ковбас, качество колбас
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва сирів, технология производства сыров
- Ключові слова/ М/ Ма/ мар.../ маргарин, маргарин
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість молочної продукції, качество молочной продукции
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'ясних продуктів, качество мясных продуктов
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість харчових продуктів, качество пищевых продуктов
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'яса, качество мяса
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва продукції тваринництва, технология производства продукции животноводства
- УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 330 Економiка взагалi/ 330.1 Економічна наука. Основні економічні концепції, теорія. Вартість. Капітал. Фонди/ 330.12 Об'єкти економічного управління. Товари. Послуги/ 330.123 Економічний товар/ 330.123.4 Споживчі товари
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу/ 006.7/.8 Стандарти відповідно до їх змісту/ 006.83 Стандарти якості
- УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів/ (07) Посібники для викладання, навчання та практичної підготовки/ (075) Навчальні посібники. Шкільні підручники. Підручники для студентів/ (075.8) Підручники та навчальні посібники для університетів, вищих навчальних закладів
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ вироби, изделия/ вироби з м'яса, изделия из мяса
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість вершкового масла, качество сливочного масла
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва молока, технология производства молока
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість консервів, качество консервов
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво жирів, производство жиров
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість продуктів харчування, качество продуктов питания
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Стандартизація
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Переробка та зберігання м'яса та м'ясних продуктів
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Виробництво молока та молочних продуктів
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Безпека харчових продуктів
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва молочних продуктів, технология производства молочных продуктов
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва вершкого масла, технология производства сливочного масла
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість харчових жирів, качество пищевых жиров
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість маргарину, качество маргарина
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість майонезу, качество майонеза
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість морозива, качество мороженого
|