укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Зернові продукти і комбікорми
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2006
Мiсце видання:
Одеса
Видавництво:
Одес. нац. академія харч.технологій
Мова:
Українська
Обсяг:
54 с
Шифр:
36.82
УДК:
664.7
ББК:
36.82
Є складовою частиною документа:
Зернові продукти і комбікорми
Складові частини документа:
Д'яконова А.К. Біологічна цінність відходів при переробці зерна бобових культур
. - С. 49-51.
Єгорова О.В. Вплив мікрохвильової обробки та умов зберігання на мікрофлору насіння ріпаку і гірчиці
. - С. 45-49.
Козаченко Л. Государственная политика на зерновом рынке Украины. Механизмы и влияние на рынок. Инвестиционные возможности
. - С. 9-13.
Клименко В. Конкурентоспособность украинского зерна. Маркетинговая цепочка. Необходимость снижения затрат
. - С. 14-15.
Старостенко А. Развитие внутреннего рынка зерна: потребности и прогноз на ближайшие годы. Зерновой баланс страны
. - С. 30-35.
Мирошниченко И. Состояние инфраструктыры зернового рынка. Проблемы ее формирования и полноценного функционирования
. - С. 16-18.
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Наук.-вироб. журн.
Номер частини
:
№ 1
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.82 Борошномельне і круп'яне виробництво.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.7 Зберігання та переробка зерна. Борошномельне і круп'яне виробництво. Виробництво харчових продуктів із зерна
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'