головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Невская Е.В., Цыганова Т.Б., Головачева О.В.
Исследование антимикробных свойств молочнокислых бактерий, применяемых в хлебопечении для приготовления заквасок

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Невская Е.В., Цыганова Т.Б., Головачева О.В. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 44-47.
Шифр: 36.83 УДК: 664.642 ББК: 36.83
Є складовою частиною документа: Хранение и переработка зерна
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Хранение и переработка зерна
 Дата видання головного документа:2016
 Номер частини головного документа:№ 2
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'