Єгорова О.В.
Вплив мікрохвильової обробки та умов зберігання на мікрофлору насіння ріпаку і гірчиці
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Єгорова О.В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 45-49.
Шифр: 36.821 ББК: 36.821
Є складовою частиною документа: Зернові продукти і комбікорми
| Назва головного документа: | Зернові продукти і комбікорми |
| Дата видання головного документа: | 2006 |
| Номер частини головного документа: | № 1 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.82 Борошномельне і круп'яне виробництво./ 36.821 Зберігання та первинна обробка зерна
- Ключові слова/ З/ Зб/ зберігання, хранение/ зберігання зерна, хранение зерна
- Ключові слова/ Н/ На/ нас.../ насіння, семена/ насіння ріпаку, семена рапса
- Ключові слова/ Н/ На/ нас.../ насіння, семена/ насіння гірчиці, семена горчицы
- Ключові слова/ М/ Мі/ Мік/ мікро.../ мікрофлора, микрофлора
- Ключові слова/ М/ Мі/ Мік/ мікро.../ мікроміцети, микромицеты
- Ключові слова/ Т/ Тр/ три.../ тривалість зберігання, продролжительность хранения
- Ключові слова/ М/ Мі/ Мік/ мікро.../ мікрохвильове поле, микроволновое поле
|