укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Гук П.
Солод в хлебопечении
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Гук П.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 24-25.
Шифр:
36.83
УДК:
664.6
ББК:
36.83
Є складовою частиною документа:
Хлебный и кондитерский бизнес
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Хлебный и кондитерский бизнес
Дата видання головного документа
:
2016
Номер частини головного документа
:
№ 3
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.83 Хлібопекарське виробництво
Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібопекарське виробництво, хлебопекарное производство
Ключові слова/ К/ Кл/ кле.../ клейковина, клейковина
Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібопекарні властивості, хлебопекарные свойства
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби
Ключові слова/ С/ Со/ сол.../ солод, солод
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'