Добронравова Н.
Дефекты хлеба, вызванные неправильным приготовлением теста
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Добронравова Н. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 28.
Шифр: 36.83 УДК: 664.66 ББК: 36.83
Є складовою частиною документа: Хлебный и кондитерский бизнес
| Назва головного документа: | Хлебный и кондитерский бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2016 |
| Номер частини головного документа: | № 3 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.83 Хлібопекарське виробництво
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібопекарське виробництво, хлебопекарное производство
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія хліба, технология хлеба
- Ключові слова/ Т/ Ті/ тісто, тесто
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.66 Пекарська продукція в цілому. Хліб і хлібобулочні вироби
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво хліба, производство хлеба
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість хліба, качество хлеба
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібна маса, хлебная масса
|