укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Мясное дело
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2006
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
Корсар
Мова:
Російська
Обсяг:
78 с
Шифр:
36.92
ББК:
36.92
Є складовою частиною документа:
Мясное дело
Складові частини документа:
Мазур Н.И. Ветеринарно-санитарная экспертиза мяса крупного рогатого скота
. - С. 62-64.
Пешук Л.В. Конина - додатковий резерв м'яса в Україні
. - С. 22-25.
Узаков Я.М. Пищевые достоинства баранины и козлятины
. - С. 68-70.
Ощипок І.М. Розвантажувальний пристрій м'ясних виробництв та його розрахунок
. - С. 56-58.
Вайзенен Г.Н. Совершенствование технологии производства мяса
. - С. 46-48.
Масліков М.М. Способи швидкого заморожування харчових продуктів
. - С. 36-38.
Пешук Л.В. Технологічна модель інтенсивного виробництва яловичини
. - С. 12-14.
Відомості щодо назви
Відомості про видання
:
Виробничо-практичний журнал
Номер частини
:
№ 3
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.920.1 Забій тварин і первинна обробка м'ясних туш
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'