Грицай Е.В., Грицай Н.П.
Убой скота и разделка туш
Вид документа: DVD
Рiк видання: 1983 Мiсце видання: М. Видавництво: Легкая и пищевая промышленность
Автор: Грицай Е.В., Грицай Н.П. Авторський знак: Г82 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 264 с
Шифр: DVD-1170 УДК: 637.513(075.8) ББК: 36.92
| Додаткові відомості щодо назви: | учеб. |
| Відомості про видання: | 3-е изд., перераб. и доп. |
| Вид та обсяг ресурсу: | Электрон. текст. дан. |
| Загальні зауваження: | Копия печ. изд. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства
- Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забій, убой/ забій худоби, убой скота
- Ключові слова/ О/ Об/ обр.../ обробка, обработка/ обробка туш ВРХ, обработка туш КРС
- Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забій, убой
- Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забій, убой/ забій тварин, убой животных
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія переробки м'яса і субпродуктів, технология переработки мяса и субпродуктов
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.51 Свіже м'ясо. Замінники м'яса/ 637.513 Забій, первинна переробка та пакування м'яса (технологія та устаткування)
- УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів/ (07) Посібники для викладання, навчання та практичної підготовки/ (075) Навчальні посібники. Шкільні підручники. Підручники для студентів/ (075.8) Підручники та навчальні посібники для університетів, вищих навчальних закладів
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія продуктів забою, технология продуктов забоя
- Ключові слова/ О/ Об/ обр.../ обробка, обработка/ обробка м'ясних продуктів, обработка мясных продуктов
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Сільське господарство/ Тваринництво
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Переробка та зберігання м'яса та м'ясних продуктів
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Виробництво продукції тваринництва
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія переробки продукції тваринництва, технология переработки продукции животноводства
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
ЕЧЗ |
|
|
1 |
0 |
|