Зубар Н.М.
Основи фізіології та гігієни харчування
Вид документа: CD
Рiк видання: 2010 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦУЛ
Автор: Зубар Н.М. Авторський знак: З-91 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 336 с.
Шифр: CD-1218 УДК: 613.2:641/642(075.8) ББК: 51.23
| Додаткові відомості щодо назви: | підруч. |
| Вид та обсяг ресурсу: | Електрон. текст. дані |
| Загальні зауваження: | Копія друк. вид. |
Теми документа- ББК/ 5 Охорона здоров'я. Медичні науки/ 51.23 Гігієна харчування
- Ключові слова/ Г/ Гі/ гіг.../ гігієна, гигиена, hygiene
- Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ система, система/ система травлення, система пищеварения
- Ключові слова/ Ф/ Фі/ Фіз/ фізіологія, физиология, physiology
- Ключові слова/ Л/ Лі/ лік.../ лікувальне харчування, лечебное питание
- Ключові слова/ Е/ Ек/ екс.../ експертиза, экспертиза
- Ключові слова/ В/ Ві/ віт.../ вітаміни, витамины
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 64 Домоведення. Комунальне господарство. Служба побуту/ 641/642 Харчування. Харчовi продукти. Приготування їжi. Страви
- УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів/ (07) Посібники для викладання, навчання та практичної підготовки/ (075) Навчальні посібники. Шкільні підручники. Підручники для студентів/ (075.8) Підручники та навчальні посібники для університетів, вищих навчальних закладів
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 61 Медичнi науки/ 613 Гігієна в цілому. Особисте здоров'я та гігієна/ 613.2 Гігієна харчування
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Безпека харчових продуктів
- Ключові слова/ Ф/ Фі/ Фіз/ фізіологія, физиология, physiology/ фізіологія харчування, физиология питания
- Ключові слова/ Г/ Гі/ гіг.../ гігієна, гигиена, hygiene/ гігієна харчування, гигиена питания
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Гігієна харчових виробництв і харчування
|