Шумило Г. І.
Технологія приготування їжі
Вид документа: DVD
Рiк видання: 2008 Мiсце видання: К. Видавництво: Кондор
Автор: Шумило Г. І. Авторський знак: Ш96 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 506 с.
Шифр: DVD-1219 УДК: 631.56(075.8) ББК: 36
| Додаткові відомості щодо назви: | навч. посіб. |
| Вид та обсяг ресурсу: | Електрон. текст. дані |
| Загальні зауваження: | Копія друк. вид. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
- Ключові слова/ К/ Ку/ кул.../ кулінарія, кулинария
- Ключові слова/ Н/ На/ нап.../ напої, напитки
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
- Ключові слова/ З/ Зе/ зер.../ зерно, зерно/ зерно і зернопродукти, зерно и зернопродукты
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові технології, пищевые технологии
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчування, питание
- Ключові слова/ О/ Об/ обр.../ обробка, обработка/ обробка та переробка, обработка и переработка
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 64 Домоведення. Комунальне господарство. Служба побуту/ 641/642 Харчування. Харчовi продукти. Приготування їжi. Страви/ 641 Продукти харчування. Приготуваня їжі. Страви/ 641.5 Приготування їжі і страв. Кулінарія
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчування, питание/ харчування людини, питание человека
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові рослини, пищевые растения
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво
- Ключові слова/ П/ Пр/ При/ приготування плодово-ягідного вина, приготовление плодово-ягодного вина/ приготування їжі, приготовление еды
|