укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продовольча індустрія АПК
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2016
Мова:
Українська
Обсяг:
48 с.
Шифр:
65.32
УДК:
338.43
ББК:
65.32-4
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
Старкова Е. Багатокомпонентні розсоли у технології м'ясних продуктів
. - С. 43-47.
Ткаченко Н., Севастьянова О., Маковська Т. Жирозамінники вуглеводної та білкової природи в низькокалорійних майонезах
. - С. 18-22.
Бровенко Т. Кулінарне використання столових буряків
. - С. 39-42.
Толок Г. Мікробіологічні критерії безпеки і якості харчової продукції
. - С. 36-39.
Баль-Прилипко Л., Крижова Ю., Морозюк Р. Рецептурні компоненти паштетних консервів профілактичного призначення
. - С. 33-36.
Баль-Прилипко Л., Морозова М. Система управління безпечністю у виробництві м'яса курчат-бройлерів
. - С. 5-8.
Лісовська Т., Рибак О., Вічко О., Чорна Н. Термогравіметричний аналіз бісквітного напівфабрикату з кукурудзяним борошном у процесі зберігання
. - С. 22-28.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 1-2
Теми документа
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.32 Економіка сільського господарства/ 65.32-4 Економіка АПК
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва
БД Періодика/ Журнали/ Журнали вітчизняні
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'