укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Фуркевич В.А.
Органическое виноделие. Что это такое и с чем его "пьют"?
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Фуркевич В.А.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 32-35.
Шифр:
36.87
УДК:
663.25
ББК:
36.874
Є складовою частиною документа:
Сад, виноград і вино України
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Сад, виноград і вино України
Дата видання головного документа
:
2016
Номер частини головного документа
:
№ 1
Теми документа
Ключові слова/ В/ Ви/ вин.../ виноробство, виноделие
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.87 Бродильне виробництво. Виробництво безалкогольних напоїв/ 36.874 Виноробство
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.2/.3 Вино. Виноробство/ 663.2 Вино. Виноробство. Енологія/ 663.25 Виноробство
Ключові слова/ О/ Ор/ орган.../ органічне.../ органічне виробництво, органическое производство
БД(П) Органічне с/г виробництво/ Досвід органічного виробництва в Україні та світі
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво органічної продукції, производство органической продукции
Ключові слова/ О/ Ор/ орган.../ органічне.../ органічне виноробство, органическое виноделие
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'