укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Добронравова Н.
Амарантовая мука
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Добронравова Н.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 28-29.
Шифр:
36.83
УДК:
664.664
ББК:
36.83
Є складовою частиною документа:
Хлебный и кондитерский бизнес
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Хлебный и кондитерский бизнес
Дата видання головного документа
:
2016
Номер частини головного документа
:
№ 4
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.83 Хлібопекарське виробництво
Ключові слова/ А/ Ам/ амарант, щириця
Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібобулочні вироби, хлебобулочные изделия
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.66 Пекарська продукція в цілому. Хліб і хлібобулочні вироби/ 664.664 Хлібопродукція, що потребує спеціальної технології виготовлення або рецептури
Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібопекарні властивості, хлебопекарные свойства
Ключові слова/ А/ Ам/ амарантове борошно, амарантовая мука
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'