укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Мельников К., Кобзарь М.
Технология получения лецитина
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Мельников К., Кобзарь М.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 35-36.
Шифр:
36.86
УДК:
664.644
ББК:
36.865
Є складовою частиною документа:
Хлебный и кондитерский бизнес
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Хлебный и кондитерский бизнес
Дата видання головного документа
:
2016
Номер частини головного документа
:
№ 4
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.86 Кондитерське виробництво
Ключові слова/ П/ По/ пол.../ поліпшувачі хліба, улучшители хлеба
Ключові слова/ П/ По/ пол.../ поліпшувачі якості, улучшители качества
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.644 Інша сировина для хлібобулочних виробів. Поліпшувачі борошна
Ключові слова/ Л/ Ле/ лецитин, лецитин
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'