укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Толок Г.
Мікробіологічні критерії безпеки і якості харчової продукції
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Толок Г.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 36-39.
Шифр:
36
УДК:
338.439.6
ББК:
36-909
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання головного документа
:
2016
Номер частини головного документа
:
№ 1-2
Теми документа
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість та безпека харчових продуктів, качество и безопасность пищевых продуктов
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36-909 Захист харчових продуктів
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва/ 338.439 Економіка продовольчого виробництва та постачання. Економіка харчової промисловості. Економіка продуктів харчув./ 338.439.6 Забезпечення дотримання стандартів продовольства. Постачання продовольчих товарів. Продовольча безпека
Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека харчової продукції, безопастность пищевой продукции
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові інфекції, пищевые инфекции
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові отруєння, пищевые отравления
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'