укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Бровенко Т.
Кулінарне використання столових буряків
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Бровенко Т.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 39-42.
Шифр:
36.99
УДК:
641.5:635.11
ББК:
36.99+42.343.2
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання головного документа
:
2016
Номер частини головного документа
:
№ 1-2
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.99 Громадське харчування. Кулінарія
ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 42 Спеціальне рослинництво/ 42.3 Садівництво та овочівництво/ 42.34 Овочівництво/ 42.343 Коренеплоди (овочеві)/ 42.343.2 Буряк (столовий)
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 64 Домоведення. Комунальне господарство. Служба побуту/ 641/642 Харчування. Харчовi продукти. Приготування їжi. Страви/ 641 Продукти харчування. Приготуваня їжі. Страви/ 641.5 Приготування їжі і страв. Кулінарія
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 631/635 Управління сільським господарством. Агрономія. Садівництво/ 633/635 Рослинництво в цілому. Рільництво. Садівництво/ 635 Овочівництво і декоративне садівництво/ 635.1/.8 Овочi. Присадибне городництво/ 635.1 Столові (харчові) коренеплоди/ 635.11 Буряки. Червоні (столові) та жовті (кормові) буряки
Ключові слова/ Б/ Бу/ бур.../ буряк, свекла/ буряк столовий, свекла столовая
Ключові слова/ К/ Ку/ кул.../ кулінарні властивості, кулинарные свойства
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'