укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Старкова Е.
Багатокомпонентні розсоли у технології м'ясних продуктів
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Старкова Е.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 43-47.
Шифр:
36.92
УДК:
637.5.03
ББК:
36.92
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання головного документа
:
2016
Номер частини головного документа
:
№ 1-2
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'ясних продуктів, производство мясных продуктов
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'ясних продуктів, качество мясных продуктов
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.5.03 Способи обробки м'яса та м'ясних продуктів
Ключові слова/ Р/ Ро/ роз.../ розсол, рассол
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'