Дмитренко Л.І.
Біологічна безпека харчових продуктів
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Дмитренко Л.І. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 25-27.
Шифр: 51.23 УДК: 613.2 ББК: 51.239
Є складовою частиною документа: Безпека життєдіяльності
| Назва головного документа: | Безпека життєдіяльності |
| Дата видання головного документа: | 2016 |
| Номер частини головного документа: | № 5 |
Теми документа- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, quality/ якість та безпека харчових продуктів, качество и безопасность пищевых продуктов
- Ключові слова/ Б/ Бі/ біо.../ біолог.../ біологічна.../ біологічна безпека, биологическая безопасность
- ББК/ 5 Охорона здоров'я. Медичні науки/ 51.23 Гігієна харчування/ 51.239 Гігієна харчової промисловості
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 61 Медичнi науки/ 613 Гігієна в цілому. Особисте здоров'я та гігієна/ 613.2 Гігієна харчування
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека харчової продукції, безопастность пищевой продукции
- Ключові слова/ Г/ Гі/ гіг.../ гігієна, гигиена, hygiene/ гігієна харчування, гигиена питания
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека харчування, безопасность питания
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Гігієна харчових виробництв і харчування
|