укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Пасичный В.Н.
Пищевая ценность свиного мяса и субпродуктов
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Пасичный В.Н.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 90-92.
Шифр:
36.92
УДК:
636.4:637.51:637.514.9
ББК:
36.92+46.5
Є складовою частиною документа:
Мясной бизнес
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Мясной бизнес
Дата видання головного документа
:
2006
Номер частини головного документа
:
№ 4
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо
Ключові слова/ С/ Св/ сви.../ свин.../ свині, свиньи
ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 46 Спеціальне (приватне) тваринництво/ 46.5 Свинарство
Ключові слова/ С/ Св/ сви.../ свин.../ свинина, свинина
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.4 Свинi
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.51 Свіже м'ясо. Замінники м'яса
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.51 Свіже м'ясо. Замінники м'яса/ 637.514 Види свіжого м'яса. Відруби м'яса/ 637.514.9 Потрух. Субпродукти розбирання туш та здирання шкури
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'