Нагорна Л.
Чистота на переробці
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Нагорна Л. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 38-41.
Шифр: 36.92 УДК: 637.54.037 ББК: 36.920.2+36.93
Аннотацiя: | Заморожування та охолодження м'яса птиці за дотримання всіх ветеринарно-санітарних норм дає змогу значно подовжити тривалістьйого зберігання зі збереженням смаку та безпечності продукту. | Є складовою частиною документа: Наше птахівництво
| Назва головного документа: | Наше птахівництво |
| Дата видання головного документа: | 2016 |
| Номер частини головного документа: | № 3 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.93 Виробництво птахопродуктів
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясо птиці, мясо птицы
- Ключові слова/ З/ За/ зам.../ заморожування, замораживание
- Ключові слова/ З/ Зб/ зберігання, хранение/ зберігання м'ясних продуктів, хранение мясных продуктов
- Ключові слова/ О/ Ох/ охолодження, охлаждение/ охолодження м'яса, охлаждение мяса/ охолодження м'яса птиці, охлаждение мяса птицы
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.54 М'ясо домашніх птахів та пернатої дичини
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'яса, качество мяса/ якість м'яса птиці, качество мяса птицы
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.5.03 Способи обробки м'яса та м'ясних продуктів/ 637.5.037 Штучне охолодження, заморожування м'яса
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.920.2 Охолодження, заморожування м'яса
- Ключові слова/ Т/ Ту/ тушки курячі, тушки куриные
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва/ Переробка птиці
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|